12-07-07

Release DVD Lost seizoen 3

decoration

De DVD-box van Lost seizoen 3 zal in november gelanceerd worden. Zoals ook het tweede seizoen, verschijnt ook het derde seizoen in twee delen in de winkel!

Deel 1 zal vanaf 14 november 2007 op DVD uitkomen en deel 2 op 28 november 2007.

Lost seizoen 3 is al integraal uitgezonden op Prime, het betaalkanaal van Telenet Digital TV. VT4 zal waarschijnlijk in september beginnen met seizoen 3 om zo de DVD-release voor te blijven!

10:00 Gepost door Lost-Tv in Nieuws | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lost seizoen 3, release, vt4, lost, dvd, prime |  Facebook |

11-07-07

Temptation Island

decoration

Josh Holloway doet wel eens straffe uitspraken, en dat kostte hem bijna zijn huwelijk met Yessica.

Hij heeft namelijk enkele interviews gegeven, die zijn vrouw niet plezierig vond! De acteur heeft namelijk verkondigd dat hij wou scheiden van zijn vrouw, nadat hij bekend was geworden door zijn vertolking van Sawyer in 'Lost' om zo opnieuw te kunnen genieten van het vrijgezellen leven.

Maar daar bleef het niet bij, aan een andere journalist vertrouwde hij toe dat hij over oudere vrouwen fantaseerde zoals bijvoorbeeld Barbara Streisand en Sophia Loren. In datzelfde interview gaf hij ook toe te smelten voor Jessica Alba, wier lichaam hij goddelijk vindt.

Yessica, zijn echtgenote, was niet opgezet met deze verklaringen endreigde zelf met een echtscheiding (!!). Ze voelde zich vernederd en geloofde niet meer in de kuisheid van haar man.

Josh stelde haar gerust door haar te vertellen dat hij die uitspraken gedaan had om zijn sex-appeal te onderhouden.

Gelukkig zijn ze nog bij elkaar!

10-07-07

Lost houdt stand!

decoration

Het Amerikaanse magazine 'Hollywood Reporter' heeft een top 142 gepubliceerd, waarin de best bekeken tv-series en realitysoaps zijn opgenomen.

Als we alleen kijken naar de tv-series (en dus de realitysoaps weglaten) moet 'Lost' zich tevreden stellen met een zevende plaats, wat dus helemaal niet slecht is!

Hier is een klein overzicht:

 1. CSI
 2. Grey's Anatomy
 3. House MD
 4. Desperate Housewives
 5. CSI Miami
 6. Missing Without a Trace
 7. Lost
 8. NCIS
 9. Two and a Half Men
 10. Cold Case
 11. Heroes
 12. Criminal Minds
 13. CSI New York
 14. 24
 15. Law & Order: Special Victims Unit
 16. ER
 17. Ugly Betty
 18. The Unit
 19. Numb3rs
 20. Close to Home

Jericho (momenteel te zien op VT4) staat op 23ste plaats, gevolgd door Bones (24ste plaats) en Prison Break (25ste plaats) en de 37ste plaats is voorbehouden voor Kidnapped (momenteel te zien op Kanaal 2).

Bron: Séries Mag

09-07-07

Marco Polo

decoration

Ian Somerhalder, de inmiddels overleden Boone in 'Lost', speelt Marco Polo in de gelijknamige serie, waar van u hier screenshots ziet.

De miniserie is net van start gegaan in de Verenigde Staten en volgt de avonturen van de jonge ontdekker, Marco Polo, uit Venetië uit de 13de eeuw. Hij was de eerste Europeaan, die China, haar cultuur en rijkdom ontdekte.

>> Bekijk screenshots

06-07-07

Gaat' ie lekker, Dominic?

decoration

Dominic Monaghan is blijkbaar fan van 'Lingo', u mag twee ballen nemen! Kan het nog wat opvallender?

Bron: Stars - juni 2007

15:05 Gepost door Lost-Tv in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dominoc, jeuk, t zit niet lekker, lost, krabben, graaien, monaghan |  Facebook |

05-07-07

Michelle, the Phantom of the Opera

In 'Stars', editie juni, verscheen een artikel waarin Michelle Rodriguez vernoemt werd:


decoration

Blunders & Bloopers
Tekst: Mirjam Strating - Fotografie: Sunshine

Orginaliteitsprijs
Michelle Rodriguez haalt alles uit de (hobby)kast om de paparazzi te misleiden. In plaats van een zonnebril of pet verfde de Lost-actrice haar hele gezicht wit in de hoop niet herkend te worden. Een originele poging maar om nou te zeggen 'onopvallend'? En helaas voor haar werd ze alsnog door de camera gesnapt, ook al leek het alsof ze zo uit The Phantom of the Opera was gestapt. We zijn benieuwd wat ze de volgende keer verzint.


>> Bekijk scans [slechte kwaliteit]
>> 'Stars' - editie Juni 2007( met Cameron Diaz op de cover) is te koop in de krantenwinkel voor €2.50 (zowel in Nederland als België).

Mattylicious

In 'Stars', editie juni, verscheen een artikel waarin Matthew Fox vernoemt werd:

WebCam_20070703_1441(2)Mattylicious
Tekst: Mirjam Strating - Fotografie: Brunopress, Sunshine

What's in a name? Nou, aan deze mannen te zien behoorlijk veel. Ze zien niet alleen erg mooi, maar hun ouders dachten allemaal hetzelfde: we noemen hem Matt! Kies zelf je favoriet.

De Stoere Matt
Deze mooie Matt werd geboren op het platteland en groeide tussen het vee al snel op tot een stoere jongen. Als tiener deed hij erg zijn best om een wild leven te leiden waarbij alcohol en seks hem op zijn veertiende al niet meer onbekend waren. In de planning lag een carrière op Wall Street , maar hij ging op advies modellenwerk doen. Inmiddels is de Lost-ster (40) volwassen, al zestien jaar getrouwd met Margherita - die zijn wilde kant woest aantrekkelijk vindt - en hij heeft twee kinderen. En dat is dan best weer braaf van Matthew Fox.

...


Daarnaast kwamen ook de volgende Matts aan de beurt:
De getalenteerde Matt - Matthew Czuchry // De onvolwassen Matt - Matt Leinart // De familieman Matt - Matt Damon // De onzekere Matt - Matt Davis // De vrijbuiter Matt - Matthew McConaughey // De Engelse Matt - Matthew Goode.

>> Bekijk scans [Slechte kwaliteit]

'Stars' - editie Juni 2007( met Cameron Diaz op de cover) is te koop in de krantenwinkel voor €2.50 (zowel in Nederland als België).

10:00 Gepost door Lost-Tv in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lost, matthew, fox, mattylicious, stars, cameron, diaz |  Facebook |

04-07-07

POLL: Denk je dat het derde seizoen spannend zal zijn?

The Lost Blog Poll
Denk je dat het derde seizoen spannend zal zijn?


View Results

19:42 Gepost door Lost-Tv in Polls | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lost seizoen 3, lost, poll, international voting |  Facebook |

Lost op vakantie!

decorationNu het derde seizoen van 'Lost' erop zit, verlaten de meeste 'Losties' hun eiland. Zo is Matthew Fox gespot in Italië op de 'Men's Fashionweek' in Milaan, Evangeline Lilly bezoekt op haar beurt haar thuisland, Canada. En Josh Holloway werd gespot in London, voor de reclame van ‘Davidoff Cool Water’, waarvoor hij modelleerde.

Matthew Fox (Jack in 'Lost') werd gespot in Milaan voor de Men Fashion Week, samen met zijn vrouw en Giorgo Armani!!
>> Bekijk fotoalbum

Evangeline Lilly (Kate in 'Lost') vertrok naar Canada, haar thuisland, samen met haar fiancé. Vancouver luidde de bestemming!
>> Bekijk fotoalbum

Voor de reclamecampagne van 'Davidoff Cool Water' was Josh afgezakt naar Londen!
>> Bekijk fotoalbum

03-07-07

Josh modelleerd voor Davidoff

decorationJosh Holloway, Sawyer in 'Lost', heeft een contract getekend met Davidoff en wordt daarmee het gezicht van 'Cool Water'.
Josh gaat hiermee 'back to the roots', hij is namelijk bekend geworden door modellenwerk.

13:48 Gepost door Lost-Tv in Nieuws | Permalink | Commentaren (1) | Tags: josh, holloway, lost, davidoff, parfum, cool, water, cool water, model, fashion, geur |  Facebook |

02-07-07

Matthew Fox, het nieuwe gezicht van L'Oréal

decorationL'Oréal zag Matthew Fox in Lost en dacht: die moeten we hebben! En zo werd hij het nieuwe gezicht voor L’Oréal Paris Men Expert.

Met zijn acteer -en modelervaring, gigantische aantrekkingskracht én charisma zag L’Oréal in Matthew de perfecte kandidaat. ‘Matthew symboliseert natuurlijkheid en ongecompliceerdheid, een gezonde geest in een gezond lichaam’, aldus de internationale manager van het merk.

Hoogstaand karakter
Matthew vindt het fantastisch om te werken met L’Oréal Paris: ‘Ik waardeer echt het innovatieve en hoogstaande karakter van het merk, evenals de normen die het hanteert, zoals ruimdenkendheid en diversiteit. L’Oréal Paris biedt vrouwen, en nu ook mannen, over de hele wereld technologisch hoogstaande verzorgingsproducten.’

Matthew krijgt de taak om miljoenen mannen te overtuigen dat je door huidverzorging de tekenen van veroudering kunt vertragen en letterlijk en figuurlijk goed in je vel komt te zitten. Wij zijn overtuigd!
L'Oréal zag Matthew Fox in Lost en dacht: die moeten we hebben! En zo werd hij het nieuwe gezicht voor L’Oréal Paris Men Expert.

Met zijn acteer -en modelervaring, gigantische aantrekkingskracht én charisma zag L’Oréal in Matthew de perfecte kandidaat. ‘Matthew symboliseert natuurlijkheid en ongecompliceerdheid, een gezonde geest in een gezond lichaam’, aldus de internationale manager van het merk.

Hoogstaand karakter
Matthew vindt het fantastisch om te werken met L’Oréal Paris: ‘Ik waardeer echt het innovatieve en hoogstaande karakter van het merk, evenals de normen die het hanteert, zoals ruimdenkendheid en diversiteit. L’Oréal Paris biedt vrouwen, en nu ook mannen, over de hele wereld technologisch hoogstaande verzorgingsproducten.’

Matthew krijgt de taak om miljoenen mannen te overtuigen dat je door huidverzorging de tekenen van veroudering kunt vertragen en letterlijk en figuurlijk goed in je vel komt te zitten. Wij zijn overtuigd!

Bron: ELLE

21:18 Gepost door Lost-Tv in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: matthew, l oreal, metroseksueel, model, lost, fox |  Facebook |