25-06-07

Lost Hiatus

Hallo allemaal,

eerst willen wij ons verontschuldigen voor de verwaarlozing van deze site! Met de examens enzo ... was het moeilijk om deze site regelmatig up to date te brengen! Bedankt trouwens aan al onze trouwe bezoekers!

Ten tweede is door de 'Lost Hiatus' bijzonder weinig informatie en nieuws te vinden (over 'Lost')! Maar we proberen ons best te doen zoveel mogelijk informatie te vinden! Als jullie nieuwtjes, feitjes, foto's, ... vinden, aarzel niet ons die informatie te mailen ! Om de leegte toch een beetje op te vullen, zijn we een website gestart over 'lost-look-a-like'-series (genaamd 'Lost Break'). Op deze site vinden jullie informatie over 'Kidnapped', 'Criminal Minds', Jericho', en binnenkort ook andere series.

Bedankt voor jullie begrip en nogmaals bedankt aan onze trouwe en nieuwe lezers!

Groetjes,
The Lost Blog

--> Lost Break

20:50 Gepost door Lost-Tv in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lost |  Facebook |

05-06-07

A Tale of Two Cities gemist?

normal_ew01

 

 

 

 

 

 

 

Heb je de eerste aflevering van het derde seizoen van Lost gemist op VT4?
Geen probleem op DailyMotion kan je 'A Tale of Two Cities' nog eens bekijken!

Deel 1 / Deel 2

04-06-07

Vanavond LOST!

top

 

Maandag 4 juni zendt VT4 de 1e aflevering van het derde seizoen uit!
Deze aflevering draagt de titel 'A Tale of Two Cities'.

VT4 brengt op maandag 4 juni de exclusieve avant-première van het derde seizoen van de topserie LOST. Na de zomer volgt het volledige derde seizoen, maar nog dit voorjaar wordt met de integrale eerste aflevering een tipje van de sluier gelicht van deze spannende serie en het bloedstollende derde seizoen.

Inhoud:
De expeditie van Michael, Jack, Kate, Sawyer en Hurley naar de andere kant van het eiland om de Others op te sporen loopt faliekant af. De Others slagen erin hen te overmeesteren en de toekomst van Jack, Sawyer en Kate is dan ook een groot vraagteken. Sawyer zit in een kooi met een bijzonder systeem om aan voedsel te geraken. Kate krijgt de kans om zich op te frissen en Jack wordt ondervraagd door een zekere Juliet. Michael en zijn zoon Walt slagen er in het eiland per boot te verlaten en Hurley mag van de Others teruggaan naar het kamp van de overlevenden om hen af te raden een reddingsactie te ondernemen om Jack, Kate en Sawyer te bevrijden.
Screenshots:
A Tale of Two Cities
Trailers & Videoclips:
Trailer: A Tale of Two Cities
Videoclips: The Plane Crash
Centrale personages:
Jack
Waardering:
****1/2
Einde:
Zéér spannend
Meer info:
Lost-Media / VT4

avantpremiere

 

19:07 Gepost door Lost-Tv in Afleveringen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lost, vt4, a tale of two cities, jack, lost-tv |  Facebook |