31-12-06

Evangeline is dakloos!

fire_gumHet huurhuis van de Lost-actrice Evangeline Lilly is op 20 December volledig afgebrand. De brand is volgens de Honolulu Fire Department te wijten aan een kortsluiting. De actrice was op het moment van de brand niet in haar huis aanwezig.

Op het tijdstip van de brand was Lilly op de Lost-set. De brand gebeurde al vroeg in de ochtend, ongeveer rond 5.15 uur in de voormiddag.

"Toen we aankwamen, was het huis al volledig verzwelgd," vertelde de Honolulu brandweer kapitein Kenison Tejada aan de Honolulu Star Bulletin. "Er was veel te veel schade. Alleen het dak stond nog recht!"

Lilly woonde in een huurhuis samen met haar stand-in en één andere vrouw. Niemand raakte gewond.

Cara Tripicchio, Lilly's woordvoerder zei: "Er is geen officiële verklaring, en ik heb verder geen commentaar of informatie te verstrekken op dit moment."

Een buurman meldde dat wanneer Dominic Monaghan (verloofde van Evangeline) op het verwoeste perceel aankwam, hij onmiddellijk naar binnen werd getrokken om de papparazzi te snel af te zijn.

De Lost-cast heeft al vanalles op Hawaï meegemaakt. Niet alleen brandde het huis van Evangeline Lilly af , ook al werden Michelle Rodriguez en Cunthia Watros aangehouden wegens openbare dronkenschap en in oktober 2005 werden Josh Holloway en zijn vrouw gegijzeld in hun eigen huis.

15:31 Gepost door Lost-Tv in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: evangeline lilly, dominic monaghan, lost, brand |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.