27-12-06

Lost 3 - A Tale of Two Cities :: Deel 2 - Where are they?

Het 2e seizoen is geëndigd bij de gijzeling van Jack, Kate en Sawyer! Waar zijn ze nu? Wat zijn the others met hen van plan? ...
'A Tale of Two Cities', de eerste aflevering  van het derde seizoen onthuld enkele van die vele vragen ...
SPOILER


Deel 1/6 "De Crash" [lees verhaal]

Deel 2/6 "Where Are They"

normal_twocitiescap-0130In een donkere kamer komt Jack, liggend op een grote tafel, terug bij bewustzijn. Hij is gedrogeerd geworden.
Het opstaan is pijnlijk en Jack probeert een uitgang te vinden, maar al vlug beseft hij dat ij opgesloten zit. De eerste woorden die hij schreeuwt zijn voor Kate bedoeld, hij roept haar naam en schreeuwt om hulp. Niet! Helemaal niets! Niemand antwoordt.

normal_twocitiescap-0152Ondertussen in een andere kooi, komt Kate terug bij haar zinnen. Ze ligt in de volle zon en het eerste wat ze ziet is water en een persoon die haar aandachtig bekijkt. Het is Tom, één van 'the Others'. Kate zoekt onmiddelijk naar Jack en Sawyer, maar tevergeefs. Tom zegt tegen haar, dat ze een douche moet nemen en verlaat dan haar kooi.

normal_twocitiescap-0179Sawyer ontwaakt in een grote kooi midden in de jungle. Hij ontdekt het logo van Dharma Initiative op een buizennet dichtbij zijn kooi. Er zijn ook nog leegstaande gebouwen en op enkele meters afstand bevindt zich een andere kooi. Hierin zit een jonge man, die ook wordt vastgehouden. Sawyer ondervraagt hem, maar geen reactie. Dan bemerkt hij een rode knop, waarop een mes en een vork staan afgebeeld. Hij hoopt een beetje eten te krijgenen hij duwt op de knop, er gebeurt niets. De jonge man raadt hem aan niet meer op de knop te drukken, Sawyer houdt hardnekkig vol en druk verder. Wanneer hij voor de derde keer drukt, komt er een hevige elektrische schok vrij, die hem tegen de tralies gooit ...

Volgende week: deel 3: Opgepast!!!!

De commentaren zijn gesloten.