30-10-06

Trailers 'The Cost of Living' online!

Image hosted by Webshots.comMaandag = trailerdag bij The Lost Blog, vandaag hebben we twee nieuwe trailers voor jullie in petto. Ze zijn allemaal van dezelfde aflevering, namelijk 'The Cost of Living', de vijfde aflevering van het derde seizoen.

Bekijk de trailer van 'The Cost of Living' #1 [website]
Bekijk de trailer van 'The Cost of Living' #2 [website]
Downloaden? Stuur een email naar The Lost Blog.

10:50 Gepost door Lost-Tv in Seizoen 3 | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lost, trailer, youtube, lost seizoen drie |  Facebook |

29-10-06

Promo's 'The Cost of Living' en 'Foxy on the run'

Image hosted by Webshots.comVandaag zijn de promo's van de vijfde aflevering van het derde seizoen online gezet! Deze aflevering heet 'The Cost of Living' en zal vertoond worden op woensdag 1 November 2006 in de VSA.
Maar dat is nog niet alles! Ook hebben we foto's van een sportende Matthew Fox online gezet!

Bekijk de promo's 'The Cost of Living'. [website]
Bekijk de foto's van een sportende Matthew Fox. [website]

28-10-06

Quote: Matthew Fox

Image hosted by Webshots.comMatthew Fox zei in de Britse versie van Cosmopolitan (November-editie):

     'I try  to avoid the whole beefcake thing. I leave that to Josh Holloway'

Hij staat op nummer 1 in de Cosmo's Hot List en dat terwijl Josh op de 12 plaats genoteerd staat! Niet te bescheiden zijn Matthew!

De Britse Cosmopolitan is te verkrijgen in de IMS en bij de tijdschriftenhandelaar. De richtprijs bedraagt €5.75.
Geen zin om het te kopen? Lees het artikel over Matthew Fox in onze fotopagina. [website]

16:14 Gepost door Lost-Tv in Quotes | Permalink | Commentaren (0) | Tags: cosmopolitan, hot list, josh holloway, 1, quote, matthew fox |  Facebook |

23-10-06

3 nieuwe trailers

Image hosted by Webshots.comMaandag = trailerdag bij The Lost Blog, vandaag hebben we drie nieuwe trailers voor jullie in petto. Ze zijn allemaal van dezelfde aflevering, namelijk 'Every Man for Himself', de vierde aflevering van het derde seizoen.

Bekijk 'Every Man for Himself' #1 [website]
Bekijk 'Every Man for Himself' #2 [website]
Bekijk 'Every Man for Himself' #3 [website]
Downloaden? Sturr een email naar The Lost Blog.

22-10-06

Magere Hein stalkt Lost

Image hosted by Webshots.comSPOILER ALERT

Geen discussie meer mogelijk, Lost gaat weer een personage de dood injagen.
Betrouwbare bronnen, nauw verbonden met de writing room, hebben verteld dat minstens één persoon ten dode is opgeschreven. Dit overlijden zou ongeveer in aflevering dertien gebeuren, wat wil zeggen dat de kijkers in Amerika moeten wachten tot na de onderbreking van het derde seizoen.
Josh Holloway (Sawyer) versterkt het gerucht met wat hij onlangs had gezegd in 'Men's Journal': "Iedereen in de cast maakt zich zorgen om ten dode opgeschreven te worden, en wij zullen het ook niet weten totdat ze ons het script geven, drie dagen voor de opnames. Het is hier een gevoelige zaak. De mensen hebben hier hun huizen en hun kinderen gaan hier naar school. De meeste van ons zijn geen twintig meer."
De fans bleven niet bij de pakken zitten en maakten een dodenlijst op, met op de eerste plaats Sayid (Naveen Andrews), hij is dus ten dode opgeschreven volgens de fans. Jack (Matthew Fox) staat daarentegen op de laatste plaats en dus veilig, volgens hen.
Wie de strijdbijl zal neerleggen, is wachten geblazen!

Promo's 'Every Man for Himself'

Image hosted by Webshots.comDe promo's van de vierde aflevering van het derde seizoen zijn online en kan je ze bekijken in ons fotoalbum! Deze aflevering heet 'Every Man For Himself'.
SPOILER ALERT

Bekijk de promo's van 'Every Man for Himself' [website]
Bekijk ons fotoalbum [website]

21-10-06

Josh is ok!

Image hosted by Webshots.comEen krachtige aardbeving deed Hawaï beven, begin deze week, en zorgde voor meer dan $50 miljoen schade!
De schade op de set van Lost is verwaarloosbaar. Er was wat schade te bespeuren aan de hoofdkantoren, maar de filmlocaties waren nog intact.
Er zijn nog altijd geen reacties van Lost-cast members, maar een sip kijkende Josh Holloway was gefotografeerd, door plaatselijke kranten, met een voorraad WC-papier en water. Uit voorzorg?

17:54 Gepost door Lost-Tv in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hawai, aardbeving, lost, josh holloway |  Facebook |

Ding mee naar een 'Lost Set Visit'

Image hosted by Webshots.comBij Hollywood Charity Auction kan je mee bieden op de veiling van 'Lost Set Visit', dit wil zeggen, biedt mee en als je de veiling wint, mag je de set, de crew en de cast bezoeken op Hawaï!
De prijs staat nu op $999,00, maar je kan deze veiling ook uitkopen voor $7500,00!

Bezoek de veiling [website]

18-10-06

Huwelijk voor Dom en Evie!

Image hosted by Webshots.comDominic Monaghan (Charlie) en Evangeline Lilly (Kate) hebben aangekondigd dat ze volgende zomer in het huwelijksbootje zullen stappen. Het koppel, dat elkaar leerde kennen op de set van Lost, had eerder dit jaar al laten weten dat ze verloofd waren. Monaghan heeft in interviews ook al gezegd dat hij zo snel mogelijk kinderen wil krijgen met zijn geliefde.
bron: Het Belang van Limburg

19:19 Gepost door Lost-Tv in Nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lost, evangeline lilly, huwelijk, dominic monaghan |  Facebook |

17-10-06

Trailer 'Further Instructions'

Image hosted by Webshots.comNormaal is het maandag trailer dag bij The Lost Blog, maar gisteren was er een technisch foutje, onze excuses hiervoor.
Vandaag hebben we een trailer van derde aflevering voor jullie in petto.

Bekijk de trailer 'Further Instructions'.[website]
Downloaden? Stuur een email naar The Lost Blog.

15-10-06

Promo's 'Further Instructions' + nieuwe scans

Image hosted by Webshots.comDe promo's van de derde aflevering van het derde seizoen zijn online en kan je bijken ons fotoalbum! Deze aflevering heet 'Further Instructions'.
SPOILER ALERT

Bekijk de promo's [website]
Bekijk Matthew Fox in BestLife [website]
Bekijk Matthew Fox in Cosmopolitan [website]

13-10-06

Evengeline Lilly is getrouwd!

Grapje, Evageline Lilly is niet getrouwd! Maar ze is wel gespot door de paparazzi, in een bruidsjurk! Geen paniek, dit maakte deel uit van een scène voor Lost. De web-log x17online heeft mooie beelden kunnen maken van Evangeline in haar nep-trouwjurk.
Momenteel is ze verloofd met haar co-star Dominic Monaghan, voor wie ze haar man dumpte. Het zal alvast een goede training geweest zijn voor haar echte huwelijk!

ELILLY101106_01.jpg
ELILLY101106_02.jpg
ELILLY101106_03.jpg
ELILLY101106_04.jpg

Meer dan 60 nieuwe scans!

Image hosted by Webshots.comOns fotoalbum is weer verrijkt met 60 nieuwe magazine scans!
De artikels zijn duidelijk leesbaar, en staan vol met mooie foto's!

Een klein overzichtje van de artikels per acteur (klik op de naam van de magazines om de artikels te lezen):
Adewale Akinnuoye-Agbaje (Mr. Eko): Entertainment Weekly
Henry Ian Cusack (Desmond): Entertainment Weekly
Michael Emerson (Henry Gale): Entertainment Weekly
Matthew Fox (Jack): Entertainment Weekly / La Republica delle Donne
Jorge Garcia (Hurley): Entertainment Weekly
Josh Holloway (Sawyer): Entertainment Weekly / Details / Josh in Hawaï / Men's Journal
Yunjin Kim (Sun): Arena / Prestige
Evangeline Lilly (Kate): Entertainment Weekly / In Style
Dominic Monaghan (Charlie): Entertainment Weekly
Emilie de Ravin (Claire): Entertainment Weekly
Alle artikels: alle artikels

11-10-06

Lost vedetten verplicht hun kleren aan te houden!

Image hosted by Webshots.comGeen naaktzwempartijtjes meer voor de sterren uit Lost.

De Lost-producers zeiden dat het derde seizoen van de serie, het sexiest zal worden. Maar hij bedoelde niet dit!

Matthew Fox, Dominic Monaghan en Josh Holloway, die respectievelijk Jack, Charlie en Sawyer spelen, in de ABC-show, moeten volgens de producers ophouden met hun kleren uit te trekken en naakt in het warme water van de Stille Oceaan te zwemmen.
De acteurs hebben hun liefde voor naaktzwemmen niet onder stoelen of banken gestoken. Fox verscheen in de talkshow 'Oprah' en zei: "Ik zwem graag naakt en ik hits andere mensen op om ook naakt te gaan. I own it!"

De show producers zijn bezorgd dat de paparazzi foto's zouden maken van de naakte ondeugende acteurs, vrolijk en spetterend in de warme golven.
Contact Music zegt: "De producers zijn bezorgd dat ze onnodige risico's lopen die hun imago kunnen schaden!"
bron: tv.com, vertaald uit het Engels

09-10-06

Vijf nieuwe trailers!

Image hosted by Webshots.comMaandag is het trailer dag bij The Lost Blog, vandaag geven we jullie in plaats van één trailer, vijf nieuwe trailers. Waarvan één van de eerste aflevering ('A Tale of Two Cities') en vier van de tweede aflevering ('The Glass Ballerina')! De tweede aflevering wordt deze woensdag op ABC vertoond.

Bekijk de trailer van 'A Tale of Two Cities' [website]
Bekijk de trailers (1-3) van 'The Glass Ballerina' [website]
Bekijk de vierde trailer van 'The Glass Ballerina' [website]
Downloaden? Stuur een email naar The Lost Blog.

08-10-06

Promo's 'The Glass Ballerina'

Image hosted by Webshots.com

De promo's van de tweede aflevering van het derde seizoen zijn online en kan je bijken ons fotoalbum! Deze aflevering heet 'The Glass Ballerina'.
SPOILER ALERT

Bekijk de promo's [website]

05-10-06

Gevonden: drie nieuwe Lost-gezichten

Duizenden fans van de serie 'Lost' zijn zaterdag samengetroept op Waikiki Beach op Hawaï om een glimp op te vangen van de sterren uit de reeks en om op een reuzenscherm de avant-première mee te pikken van de eerste aflevering van het derde seizoen. De populaire avonturenreeks wordt ingeblikt op Hawaï en de volledige cast marcheerde onder luid gejuich over een rode loper die over het strand was uitgerold.


De acteurs waren verguld met de warme ontvangst van het enthousiaste publiek. "Geloof het of niet, maar dit overkomt ons niet elke dag," lachte Terry O'Quinn die de rol van John Locke speelt. "Dit ben ik niet gewoon, maar ik vind het niet erg. Ik ben persoonlijk nog nooit naar een première in Hollywood geweest, maar ik denk dat dít nog fantastischer is."


Behalve Terry O'Quinn en andere oudgedienden als onder meer de knappe Evangeline Lilly (Kate), Matthew Fox (Jack), Jorge Garcia (Hurley), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Mr. Eko) en de andere kleppers maakten ook drie nieuwe gezichten hun opwachting: Rodrigo Santoro (bijgenaamd de Braziliaanse Tom Cruise), Kiele Sanchez en Elizabeth Michell. Benieuwd wat zij op het eiland komen uitspoken.


In Amerika is het verse Lost-seizoen gisteren begonnen, in Vlaanderen zal het niet meer voor dit jaar zijn. "Er zijn nog maar 8 of 9 afleveringen beschikbaar van het derde seizoen," legt VT4-woordvoerder Kristof Demasure uit. "We wachten tot we een groter aantal afleveringen krijgen om ze uit te zenden, dat zal dus ten vroegste voor begin 2007 zijn. Tenzij het alsnog sneller gaat."
Ondertussen blijven we gezellig op de countdown knop drukken.
Bron: Het Belang Van Limburg

Bekijk foto's van de première [website]
Bekijk foto's van de nieuwe acteurs/actrices. [website]

02-10-06

Sneak Peek van Lost seizoen 3

De nieuwe trailer van het derde seizoen van Lost is in onze YouTube video pagina geplaatst! Je kan hem nu bekijken, beoordelen, commentaar geven of toevoegen aan je favorieten! SPOILER ALERT

Bekijk de sneak peek van Lost [website]
Downloaden? Stuur een email naar The Lost Blog en vermeld als onderwerp 'Sneak Peek 3 Download'.

17:40 Gepost door Lost-Tv in Seizoen 3 | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lost, lost seizoen 3, trailer |  Facebook |

01-10-06

Seizoen 3 première in Hawaï

Image hosted by Webshots.com

Gisteren is op Hawaï de eerste aflevering van het derde seizoen van Lost getoond. De rest van het land zal nog 3 dagen moeten wachten op de première! Er is nog niet zoveel bekend wat er in de eerste aflevering zal gebeuren, wat wel al geweten is, is dat Jack probeert te ontsnappen uit de onder gelopen bunker. Zal hij hierin slagen?

Ook hebben we op onze fotopagina de eerste promo foto's gepost van de eerste aflevering 'A Tale of Two Cities' waarin Jack centraal staat.

Première Seizoen 3 in Hawaï [bekijk foto's]
Promo's 'A Tale of Two Cities' [bekijk promo's]