23-09-06

Win Lost-paketten met Tévéblad!

Voor de allerlaatste keer geeft Tévéblad 3 volledige DVD-pakketten ( seizoen 1+2 ) en 35 pakketten met Lost gadgets:

"Bloedstollend spannend was het einde van seizoen 2 van Lost. Nauwelijks kunnen we wachten op het vervolg in seizoen 3. Om het wachten wat te verzachten bieden we je de unieke kans om seizoen 1 en het volledige seizoen 2 van deze cultserie voorgoed in je dvd-collectie op te nemen (Deel 1 van het tweede seizoen ligt vanaf 16/8 in de winkel, deel 2 pas vanaf 29/9) en bovendien te pronken met een reeks Lost-gadgets die de echte fan van ‘the others’ zal onderscheiden!

Naast de 3 volledige seizoenen doen we er nog 35 pakketten bovenop met in elk pakket 6 exclusieve Lostgadgets: een pet, een t-shirt, een rugzak, een mok, een poster en een lanyard! Kan je nog een mooiere kans dromen om je als fan te manifesteren en je duidelijk van ‘the others’ te onderscheiden? Grijp die kans en
doe mee.

Dubbele en dubieuze deelnames worden sowieso geschrapt."

Meedoen is eenvoudig, beantwoord de vraag en de schiftingsvraag, dan nog eventjes je adresgegevens invullen en klaar is kees!

Tévéblad wedstrijd [website]

16:31 Gepost door Lost-Tv in Nieuws | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lost, wedstrijd, dvd, lost seizoen 2 |  Facebook |

Commentaren

deel3 OP naar part 3, als vond ik de laatste aflevering een beetje teleurstellend. Ietwat onduidelijk, mr zeker genoeg spaning en vragen voor deel 3.

Maar onlangs is Prison Break gestart, en is zeker een waardige opvolger voor Lost. Ik dacht van dezelfde makers niet??
Nog een leuk weekendje, Ciaooo.

Gepost door: eros fanblog | 23-09-06

De commentaren zijn gesloten.