02-05-06

Samenvatting 'The Long Con'

Hier volgt de samenvatting van aflevering 13 van Lost II.


Verleden van Sawyer
Sawyer die al veel mensen heeft opgelicht, moet het ooit eens misgaan. Bij zijn volgend slachtoffer, Cassady, liep het inderdaad mis. Het slachtoffer had onmiddelijk door dat het koffertje met geld nep was. Zij eiste zelfs om mee te doen met Sawyers handeltje om mensen te bedriegen. Na enkel cons, wou Cassady eens een long con proberen. Wat blijkt, zij is toch nog altijd de long con van Sawyer, die in opdracht handelt van Gordy. Ook al heeft Sawyer gevoelens voor Cassady, toch vervult hij zijn taak.


Sun wordt aangevallen
Waneer Sun in haar tuin rustig zit te werken, hoort ze geritsel in de struiken. Gelukkig is het Vincent. Wanneer het plots begint te regenen, krijgt Sun een zwarte doek over haar gezicht en wordt ze meegeslopen in de jungle. Sawyer en Kate vonden Sun vastgeknoopt op de grond met zware kneuzingen. Later vonden ze ook nog de zwarte doek, het was net dezelfde doek die bij Kate's ontvoering werd gebruikt. Ondertussen verdenkt iedereen dat Ana-Lucia of The Others het op hun geweten hadden. Is het omdat ze geen soldaten vind? De overlevend van flight 815 staan nu nog voor een raadsel, maar wij hebben een antwoord gekregen. De dader van deze agressieis niemand minder dan Charlie. Hij heeft het niet zelf bedacht, maar in opdracht van Sawyer. Charlie ging op Sawyers voorstel in om Locke eens voor shut te kunnen laten, terwijl Sawyer het voor de wapens deed. Hij heeft de groep gemanipuleerd.
 

Radio!
Je weet het nog wel, die radio waarmee Bernard in contact kwam met Boone. Deze radio kwam terecht en de handen van Hurley en zo in het bezit van Sayid. Na een beetje aandringen van Hurley heeft Sayid geprobeert een signaal op te vangen. En het werkte! Ze hadden niet een bruikbaar signaal gevonden, maar wel een radiostation.

18:07 Gepost door Lost-Tv | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.