18-04-06

Verleden van Mr. Eko

Hij was nog jong toen de rebellen zijn dorp waren
binnengevallen. Ze dwongen zijn jongere broer een oude man dood te schieten, toen dit niet lukte, greep Eko in en schoot. Hij werd meegenomen met de rebellen en liet zijn kruisje en broer achter.
...
Eko is uitgegroeid tot een beruchte crimineel, die moord en zelfs in drugs handelt. Hij wilt drug exporteren, maar de grenzen worden bewaakt en het luchtruim gecontroleerd. Alleen hulptroepen en missionarissen mogen opstijgen en landen. Daarom vraagt hij aan zijn jongere broer, ondertussen priester geworden, om hulp. Hij weigert. Eko gaat terug, maar dit keer met vrienden en dwingt zijn broer papieren te tekenen die van hen priesters maken. Hij geeft zijn broer geld voor polio vaccins in ruil voor de handtekening.
Het vliegtuig, dezelfde die op het eiland is neergestort, staat klaar voor vertrek wanneer het leger de aanval inzet. Eko wordt belemmerd het vliegtuig in te stappen door zijn broer, die omkomt wanneer ze crashen op het eiland. Eko en Charlie verbranden het vliegtuig met erin het lijk van Eko's broer. Eko beweert dat hij priester is. Heeft hij dan toch echt gestudeerd? Of is het het papier dat telt? Zouden ze opzettelijk gecrasht zijn of wilden ze verhinderen dat de drugs de wereld in zou gaan?

17:30 Gepost door Lost-Tv | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*** Ik ben weer thuis!

Ik kom je een fijne dinsdag wensen Senne!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 18-04-06

De commentaren zijn gesloten.