11-04-06

The Other 48 Days - het verhaal

Dag 1 – Ze stortten neer. Mr. Eko en Ana-Lucia redden zoveel mogelijk mensen als ze kunnen. Ana-Lucia ontpopt zich meteen als de ‘Jack’ van de Tail Section. Mr. Eko offert zich op om de lijken uit het water te halen. Bernard, de man van Rose, werd in een boom gevonden door Goodwin en gered door Ana-Lucia.

Toen de avond viel, schrokken ze wakker door een hels kabaal. Mr. Eko had twee onbekenden mannen vermoord! Drie personen van de Tail Section waren vermist. Sindsdien praat Eko niet meer.

 

Dag 2 – De twee mannen hadden geen identificatiepapieren bij zich. Ana-Lucia komt tot het besluit dat de onbekenden voor hen al daar waren. Ook Cindy brengt slecht nieuws, ze vertelde dat ze twee uur uit koers waren gevlogen!

 

Dag 3 – Een vierde persoon laat het leven

 

Dag 5 – Opnieuw worden mensen van het kamp vermoord.

 

Dag 12 – Nathan komt alleen uit het bos gewandeld, die nacht worden er opnieuw 9 mensen uit het kamp ontvoerd. Één ‘Other’ blijft dood, Ana-Lucia vindt een papiertje met de namen van de negen ontvoerde personen. Er moet een infiltrant zijn omdat ze de namen kennen, daarom is Nathan verdachte nummer 1. Ze gaan op de vlucht.

 

Dag 15 – Ze zijn al 3 dagen op de vlucht. Iedereen is uitgeput, ze besluiten te rusten in het bos.

 

Dag 17 – Ana-Lucia graaft een kuil voor de verdachte.

 

Dag 19 – Nathan, de hoofdverdachte, wordt in de kuil gegooid. Niemand kent Nathan echt goed en trekken de conclusie dat hij de ‘Other’ is, alleen Bernard twijfelde.

 

Dag 23 – Na 4 dagen gaf Eko, Nathan eten. Goodwin is van mening om Nathan vrij te laten. ’s Nachts breekt Goodwin het luik open en helpt Nathan ontsnappen, maar Goodwin breekt de nek van Nathan.

 

Dag 24 – De rest komt erachter dat Nathan dood is en besluiten opnieuw te vluchten.

 

Dag 26 – Ze trekken verder en vinden een bunker, ook hier staat op de deur quarantine en het Dharma logo was ook aanwezig. In een kist in de bunker vindt Bernard een radio. Goodwin en Ana-Lucia gaan op zoek naar een beter signaal. Ana-Lucia komt stilaan te weten de Goodwin de ‘Other’ is en vermoord hem met een houten stok. De anderen reageren geschokt op het nieuws.

 

Dag 41 – Bernard kreeg contact met de inmiddels overleden Boone, toen hij in de Beechcraft was en om hulp vroeg. Ana-Lucia weent eindelijk na 40 dagen en Eko praat opnieuw.

 

Dag 45 – Terwijl Cindy en Libby aan het vissen zijn, vinden ze Jin. Ana-Lucia beschouwt Jin als vijand. Jin vlucht naar het strand, waar hij Michael en Sawyer ontmoet. Ze worden in de kuil gegooid en ondervraagd door Ana-Lucia.

 

Dag 46 – Jin, Michael en Sawyer worden vrijgelaten en naar de bunker gebracht.

 

Dag 47 – Ze vertrekken naar het andere kamp, Sawyer valt buiten bewustzijn.

 

Dag 48 – Cindy is verdwenen en Ana hoort allerlei stemmen. In alle waanzin schiet ze Shannon dood. Dit is het ‘eerste’ contact met de andere groep.

10:42 Gepost door Lost-Tv | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.