17-09-07

Vanavond Lost

Naamloos

Vanavond kan je kijken op VT4 naar de 5de & 6de aflevering van het derde seizoen van Lost.

Inhoud
The Cost of Living Jack wordt door The Others uitgenodigd om deel te nemen aan de begrafenisplechtigheid van Colleen. Hij vermoedt ondertussen dat Ben de man met de tumor is en spreekt hem erover aan. Eko hallucineert over zijn overleden broer en wil naar hem op zoek. Locke wil via het station Pearl contact opnemen met The Others en hoopt in één moeite ook Eko terug te vinden.
I Do De gevaarlijke operatie die alleen Jack op Ben kan uitvoeren zorgt voor verhitte gemoederen. The Others proberen Jack onder druk te zetten door ermee te dreigen Sawyer te vermoorden. Sawyer en Kate beleven een intens moment samen. Hij vertelt haar bovendien iets dat zij nog niet wist over het eiland. In de strijd om Kate lijkt Jack tot verbazing van Ben aan het kortste eind te trekken.
(bron: VT4)
Screenshots
The Cost of Living (afl. 5) / I Do (afl. 6)
Trailers
The Cost of Living (afl. 5): 1 / 2
I Do (afl. 6): 1 / 2 / 3
Centrale personages
The Cost of Living (afl. 5): Mr. Eko
I Do (afl. 6): Kate
Waardering
The Cost of Living (afl. 5): **** 1/2
I Do (afl. 6):  ****

16:51 Gepost door Lost-Tv in Afleveringen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: lost |  Facebook |

04-06-07

Vanavond LOST!

top

 

Maandag 4 juni zendt VT4 de 1e aflevering van het derde seizoen uit!
Deze aflevering draagt de titel 'A Tale of Two Cities'.

VT4 brengt op maandag 4 juni de exclusieve avant-première van het derde seizoen van de topserie LOST. Na de zomer volgt het volledige derde seizoen, maar nog dit voorjaar wordt met de integrale eerste aflevering een tipje van de sluier gelicht van deze spannende serie en het bloedstollende derde seizoen.

Inhoud:
De expeditie van Michael, Jack, Kate, Sawyer en Hurley naar de andere kant van het eiland om de Others op te sporen loopt faliekant af. De Others slagen erin hen te overmeesteren en de toekomst van Jack, Sawyer en Kate is dan ook een groot vraagteken. Sawyer zit in een kooi met een bijzonder systeem om aan voedsel te geraken. Kate krijgt de kans om zich op te frissen en Jack wordt ondervraagd door een zekere Juliet. Michael en zijn zoon Walt slagen er in het eiland per boot te verlaten en Hurley mag van de Others teruggaan naar het kamp van de overlevenden om hen af te raden een reddingsactie te ondernemen om Jack, Kate en Sawyer te bevrijden.
Screenshots:
A Tale of Two Cities
Trailers & Videoclips:
Trailer: A Tale of Two Cities
Videoclips: The Plane Crash
Centrale personages:
Jack
Waardering:
****1/2
Einde:
Zéér spannend
Meer info:
Lost-Media / VT4

avantpremiere

 

19:07 Gepost door Lost-Tv in Afleveringen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: lost, vt4, a tale of two cities, jack, lost-tv |  Facebook |

17-09-06

Seizoensfinale Lost

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

 

Maandag 18 september 2006 zendt VT4 de laatste aflevering uit van seizoen 2.
Het wordt een spannende seizoensfinale, die ongeveer twee uur zal duren.

Meer informatie [website]

10-09-06

? (afl. 21) & 3 Minutes (afl. 22)

Free Image Hosting at allyoucanupload.com

 

Maandag 11 september 2006 zendt VT4 de 21e (?) & 22e (3 Minutes) aflevering van Lost seizoen 2 uit.
Inhoud:
Terwijl Jack de situatie in de hatch onder controle probeert te krijgen, gaan Locke en Eko achter de ontsnapte Henry Gale aan. Eko lijkt echter geen interesse in Henry Gale te hebben, maar is meer geinteresseerd in "het vraagteken" op Locke's papiertje. Eko heeft een droom gehad en is ervan overtuigd dat hij Locke moet helpen met het zoeken van het vraagteken. Locke ziet dit niet zo zitten en lijkt niet langer meer te geloven in het eiland. Nu ook Libby aan haar verwondingen overleden is, lijkt ook Hurley mee te willen werken aan een wraakactie. Michael stelt aan Jack, Kate, Sawyer en Hurley voor om met z'n vijven naar de andere kant van het eiland te trekken en een aanval te wagen op the others. Wanneer Sawyer aan Sayid heeft gevraagd om mee te gaan, lijkt Michael opeens niet lekker in zijn vel te zitten...
Deze aflevering is verdeeld in twee tijdlijnen. Naast de huidige tijd neemt de serie ons een paar dagen terug en krijgen we te zien wat Michael werkelijk heeft meegemaakt toen hij achter zijn zoon is gegaan.
Screenshots:
? (afl. 21) / 3 Minutes (afl. 22)
Trailers & Videoclips:
Trailer: ? (afl. 21) / 3 Minutes (afl. 22) 1 / 2
Videoclips: ? (afl. 21) / 3 Minutes (afl. 22)
Centrale personages:
? (afl. 21): Mr Eko
3 Minutes (afl. 22): Michael
Waardering:
? (afl. 21): ****1/2
3 Minutes (afl. 22): ****1/2
Einde:
Zéér spannend

03-09-06

S.O.S. (afl. 19) & Two for the Road (afl. 20)

 

 

Maandag 4 september 2006 zendt VT4 de 19e (S.O.S.) & 20e (Two for the Road) aflevering van Lost seizoen 2 uit, maar voordat we verder gaan is er om 20.15 een special om je geheugen op te frissen!
Inhoud:
Jack heeft het helemaal gehad met "Henry Gale" en doet een poging om hem in te ruilen voor Michael en Walt. Samen met Kate gaat hij terug naar de grens die hij niet mag overtreden en hoopt hij op een antwoord van the others. Ondertussen heeft ook Bernard het helemaal gehad en bedenkt hij een manier om van het eiland af te komen. Als oplossing komt hij met een S.O.S.-signaal voor vliegtuigen die over het eiland vliegen. Rose ziet het plan van haar man niet zo zitten en lijkt vrede te hebben genomen met het eiland.
Jack en Kate nemen de uitgeputte Michael mee terug naar de hatch. Michael vertelt de anderen wat hij heeft ervaren en probeert de anderen over te halen om met hem mee te gaan om zijn zoon te redden... Nadat Ana-Lucia door Henry is aangevallen, is ze uit op wraak. De ex-politieagente probeert een wapen van Sawyer te krijgen om Henry op haar manier terug te pakken. Sawyer lijkt echter niet mee te willen werken. In een terugblik geeft de serie een kijk op Ana-Lucia's leven nadat ze gestopt is bij de politie.
Screenshots:
S.O.S. (afl.19) / Two for the Road (afl. 20)
Trailers & Videoclips:
Trailer: S.O.S. (afl.19) / Two for the Road (afl. 20)
Videoclips: S.O.S. (afl.19) / Two for the Road (afl. 20)
Centrale personages:
S.O.S. (afl. 19): Rose en Bernard (L. Scott Caldwell en Sam Anderson)
Two for the Road (afl. 20): Ana-Lucia (Michelle Rodriguez)
Waardering:
S.O.S. (afl. 19):  ***1/2
Two for the Road (afl. 20):  ****1/2
Einde:
Zéér spannend